Uvjeti Korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

 1. Naše se stranice kontroliraju i upravljaju iz Hrvatske i podliježu hrvatskim zakonima.
 2. Sadržaj i informacije prikazane na stranicama pripadaju Hotelu Luxe. Preuzimanje, reprodukcija ili ponovni prijenos navedenih informacija o Hotelu Luxe, osim za nekomercijalnu pojedinačnu upotrebu, strogo je zabranjen, osim za poslovne svrhe putničkim agencijama.
 3. Korištenjem naše stranice prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene u nastavku u ovim Uvjetima korištenja. Ako se ne slažete sa svim ovim uvjetima i odredbama molimo ne koristite našu web stranicu. Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, promijeniti i / ili izmijeniti dijelove ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i, ako nije drugačije navedeno, takve izmjene stupit će na snagu odmah nakon objavljivanja; stoga povremeno provjeravajte ove Uvjete korištenja radi izmjena.
 4. Naša web stranica može sadržavati ili navoditi zaštitne znakove, patente, materijale zaštićene autorskim pravima, poslovne tajne, tehnologije, proizvode, procese ili druga vlasnička prava Hotela Luxe i / ili drugih stranaka. Nije dozvoljeno davanje licence ili prava na takve zaštitne znakove, patente, materijale zaštićene autorskim pravima, poslovne tajne, tehnologije, proizvode, postupke i druga vlasnička prava Hotela Luxe i / ili drugih stranaka.
 5. Slažete se da nećete koristiti nikakve uređaje, softver ili druge instrumente da biste ometali ili pokušali ometati ispravno funkcioniranje naše web stranice i da nećete poduzimati nikakve radnje koje nameću nerazumno ili nerazmjerno veliko opterećenje na našoj infrastrukturi. Osim toga, slažete se da nećete koristiti bilo koji ostali automatski uređaji ili ručni postupak za nadgledanje ili kopiranje naših web stranica ili sadržaja sadržanih u njoj ili bilo kojeg aspekta stranice Hotela Luxe, bez prethodne izričite suglasnosti ovlaštenog predstavnika Hotela Luxe (takva se suglasnost daje za standardnu tehnologiju tražilica koju koriste internetske web stranice za pretraživanje kako bi korisnike Interneta usmjerili na našu stranicu). Nadalje, slažete se da nećete koristiti naše stranice za bilo koju svrhu koja je ilegalna, nezakonita ili zabranjena ovim Uvjetima korištenja. Slažete se da nećete prekidati, poremetiti, mijenjati, uništiti, oštetiti ili na bilo koji drugi način utjecati na pravilan rad naše web stranice na bilo koji način, uključujući i upotrebu bilo kakvog zlonamjernog ili neovlaštenih koda, virusa, Trojanskog konja, zlonamjerni softver ili program. Ne smijete koristiti našu stranicu za bilo kakvu vrstu prijetećeg, klevetničkog, opscenog, pornografskog, diskriminirajućeg sadržaja ili na bilo koji drugi uvredljiv način. Zadržavamo pravo po vlastitom nahođenju da ukinemo ili onemogućimo vaš pristup našem portalu, bez ograničenja,ukoliko kršite neku od odredbi ovih Uvjeta korištenja.
 6. Slažete se da ćete u dobroj vjeri utemeljiti samo legitimne rezervacije samo za Vas i Vaše goste, a ne za druge svrhe, uključujući, preprodaju, nedopušteno dodjeljivanje ili objavljivanje na web stranicama trećih strana ili stvaranje spekulativnih, lažnih ili nepouzdanih rezervacija.
 7. Naša web stranica može Vam omogućiti da koristite korisnička imena, lozinke ili druge kodove ili uređaje za pristup određenim dijelovima naše web stranice ("pristupni kodovi"). Vi ste u potpunosti odgovorni za čuvanje tajnosti vaših pristupnih kodova i za sve aktivnosti koje se događaju na vašem računu. Zadržavamo pravo da odmah ukinemo vaš račun prema vlastitom nahođenju i bez prethodne obavijesti, ako postoji valjani razlog, uključujući, primjerice, kršenje bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja.
 8. S obzirom na svu komunikaciju koju izmijenite s Hotelom Luxe uključujući, ali ne i ograničavajući se na povratne informacije, pitanja, komentare, prijedloge i slično: (a) u vašim komunikacijama nemate pravo na povjerljivost i nećemo imati nikakvu obvezu zaštite Vaše komunikacije od otkrivanja; (b) mi ćemo biti slobodni reproducirati, koristiti, otkrivati i distribuirati Vašu komunikaciju drugima bez ograničenja; i (c) slobodno ćemo koristiti bilo kakve ideje, koncepte, znanje, sadržaj ili tehnike sadržane u Vašoj komunikaciji u bilo koju svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na razvoj, proizvodnju i marketing proizvoda i usluga koji sadrže takve informacije . Gore navedeno ograničeno je samo našim obvezama i obvezama koje se tiču vaših osobnih podataka (više informacija potražite u našim Pravilima o privatnosti).
 9. Web stranica Hotela Luxe može sadržavati tehničke netočnosti i tiskarske pogreške, uključujući, ali ne ograničavajući se na netočnosti vezane uz cijenu ili dostupnost primjenjive na Vašu transakciju. Hotel Luxe ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve netočnosti, pogreške ili propuste, niti će imati obvezu čuvanja rezervacija ili informacija koje su izložene takvim netočnostima. Hotel Luxe pridržava pravo izmjene, ispravke, otkazivanja i / ili poboljšanja Uvjeta korištenja i proizvoda i programa opisanih u tim uvjetima, u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, uključujući i nakon potvrde transakcije.
 10. Ako odlučite napustiti našu stranicu putem veza na druge web stranice trećih strana, uključujući one oglašavača, naši Uvjeti korištenja i pravila o privatnosti više se neće primjenjivati. Nismo odgovorni za uvjete korištenja ili pravila o privatnosti tih web stranica treće strane ili kolačiće koje upotrebljavaju. Osim toga, budući da nemamo kontrolu nad takvim stranicama i resursima trećih strana, potvrđujete i prihvaćate da Hotel Luxe nije odgovoran za dostupnost takvih web stranica ili resursa trećih strana i da Hotel Luxe ne podržava ili je odgovoran ili odgovara za bilo koji sadržaj, oglašavanje, proizvode ili druge materijale na tim stranicama ili resursima.
 11. Ovi se uvjeti korištenja tumače i provode prema hrvatskim zakonima koji se primjenjuju na ugovore izvršene i obavljene u Hrvatskoj.
 12. Ako želite pogledati pravila o privatnosti koja reguliraju način obrađivanja podataka o Vama na našoj web stranici, molimo Vas da pogledate našu Pravila o privatnosti.
 13. Ako imate pitanja o ovim Uvjetima korištenja, pošaljite e-mail na [email protected]