Usluge

Hotel Luxe Usluge

Pogledaj više

Hotel Luxe Concierge Usluge

Prepustite organizaciju transfera, privatnih izleta, poslovnog sastanka ili obiteljskih okupljanja našem iskusnom concierge osoblju i u potpunosti uživajte u boravku u Hotelu Luxe.

Luxe Transferi

Luxe Transferi

Shvaćamo kako stresno može biti pronalaženje odgovarajućeg prijevoza u stranoj zemlji. Hotel Luxe vam može pronaći najbolju ponudu ovisno o vašim potrebama i željama. 

Kontaktirajte nas sa svojim podacima, posebnim zahtjevima i mjestima koje želite posjetiti.

Kontakt
Luxe Izleti

Luxe Izleti

Hotel Luxe će vas približiti svim raskošnim prostranstvima Dalmacije, kojima se još uvijek svakodnevno divimo. Od cjelodnevnog raftinga i zip line-a na rijeci Cetini, foto jeep safaria, quad avanture, biciklizma i kajakinga do gastronomskih iskustava. Istražite pravu prirodu Jadranskog mora i bogatog morskog života. Istražite Dalmaciju s nama!

Pročitaj više
Luxe Brodski Izleti

Luxe Brodski Izleti

Luxe Boat Tour je idealan način za provesti nezaboravan dan uživajući u prekrasnim krajolicima i kristalno čistom moru. Odaberite jedan od izleta brodom i uživajte u skrivenim ljepotama dalmatinske obale.

Pročitaj više
Luxe Paketi

Luxe Paketi

Planirate romantični ili prijateljski bijeg u Splitu? Želite rezervirati cijeli hotel za svoju grupu? Hotel Luxe Split svojim gostima nudi i različite pakete s raznim sadržajima.

Provjerite naše pakete za bijeg za prijatelje, svoj vlastiti hotelski paket, avanturistički paket i paket za odmor za parove. Sigurni smo da ćete pronaći Luxe paket savršen za sebe, ovisno o vašim potrebama.

Pročitaj više
Luxe sastanci i prigode

Luxe sastanci i prigode

U blagovaonici u prizemlju hotela postoji mogućnost organiziranja sastanaka i/ili prezentacija do 30 gostiju. Na upit, rado ćemo "skrojiti" jelovnik po vašoj želji, bilo za ručak ili večeru. Kako bismo vam omogućili maksimalnu korist u provedbi sastanaka, možemo organizirati pauzu za kavu ili koktel prijem.

Pročitaj više