Luxe sastanci i događanja

Luxe sastanci i prigode

Pogledaj više

U blagovaonici u prizemlju hotela postoji mogućnost organiziranja sastanaka i/ili prezentacija do 30 gostiju.

Na upit, rado ćemo "skrojiti" jelovnik po vašoj želji, bilo za ručak ili večeru. Kako bismo vam omogućili maksimalnu korist u provedbi sastanaka, možemo organizirati pauzu za kavu ili koktel prijem.

Luxe salon je prostor za sastanke do 8 gostiju gdje je dozvoljeno konzumiranje cigareta. Ako vam odgovara sastanak uz uživanje u omiljenoj čaši finog vina ili konjaka, Lux salon je savršena alternativa. Uključuje besplatni bežični internet, LCD TV s priključkom za laptop, udobnost te izvrsnu ventilaciju i klimatizaciju.

Sastanci i prezentacije

Sastanci i prezentacije

Soba za sastanke i prezentacije ima projektorsko platno 3m širine i 2m visine, kao i projektor montiran na stropu. Bežični internet je dostupan u svim hotelskim prostorijama. Hotel besplatno daje blokove za pisanje, te kemijske i grafitne olovke uz najam dvorane. U lobiju, gostima je na raspolaganju kompjuter, kao i faks, skener i printer u boji na recepciji hotela.

  • Potpuno opremljena soba za sastanke
  • 3m x 2m projektorsko platno
  • Osoblje vama na usluzi
  • Flipchart i ploča za predstavljača
  • A5 blokovi za pisanje i kemijske za sve goste
  • PC za goste
Kontakt
Obiteljska okupljanja

Obiteljska okupljanja

Tražite li priliku za obiteljski bijeg? Spakirajte torbe i pobjegnite u Split na interaktivnu obiteljsku zabavu u Hotelu Luxe - cijeli kat za vašu obitelj! Hotel Luxe ima sve što je potrebno za obiteljski odmor bez stresa, od opuštajućeg wellness centra do zdravog doručka i izvrsnog okruženja povijesnog grada Splita te plaže u blizini. Bilo da želite provesti odmor na plaži ili istraživati centar grada Splita, mogućnosti u Hotelu Luxe su beskrajne!

Kontakt