Hotel

O Hotelu Luxe

Pogledaj više

Boutique Hotel Luxe Split je idealno mjesto za sve koji traže luksuzni smještaj i vrhunsku uslugu tijekom svoga boravka.

Smješten svega 5 minuta hoda od Dioklecijanove palače i Rive, predivne gradske šetnice uz more, hotel je idealno mjesto iz kojega možete istražiti i uživati u kulturnim, povijesnim i kulinarskim ljepotama Splita. Utočište od ljetnih vrućina potražite na najpopularnijoj gradskoj plaži Bačvice koja je udaljena 700 metara od hotela. Marjan, šumovito brdo smješteno na zapadnom dijelu Splita je idealno za duge šetnje ili vožnju biciklom. 

Privatni i ograđeni parking sa video nadzorom se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Autobusni terminal, željeznički kolodvor i trajektna luka su svega par koraka od hotela. Zračna luka Split je udaljena 27 kilometara i za goste koji dolaze putem zračne luke hotel nudi uslugu prijevoza (uz nadoplatu). Naše ljubazno i profesionalno osoblje nastoji svakom gostu pružiti najvišu razinu personalizirane usluge i jedinstveno iskustvo tijekom cijeloga boravka.


Lobby Bar

Lobby Bar

Pričekajte taxi, transfer, poslovnog partnera ili jednostavno uživajte u prvoj jutarnjoj kavi u ugodnoj atmosferi lobby bara Boutique Hotela Luxe. Lobby bar je mjesto u kojem možete provesti ugodno vrijeme uz osvježavajuće piće i besplatan wi fi.

Restoran

Restoran

U ugodnom ambijentu restorana Boutique Hotela Luxe bogati kontinentalni doručak se poslužuje svakodnevno od 6:30 do 11:00. Doručak se priprema od svježe pripremljenih namirnica lokalnih dobavljača. U slučaju potrebe možemo vam spakirati doručak za poslije ili pripremiti Vam nešto za pojesti prilikom kasnog check in-a.

Cigar Lounge

Cigar Lounge

Cigar lounge je idealno mjesto za kratki predah između poslovnih sastanka i dnevnih obveza. Udobno se smjestite u naslonjače i uz odličan konjak i aromatičan miris cigare zaboravite na svijet makar na trenutak.

Wellness & Gym

Wellness & Gym

Nakon napornog dana, opustite se u našem lijepom, ugodnom wellnessu. Bilo da odaberete saunu, jacuzzi ili možda neku od masaža, osjećat ćete se “kao ponovno rođeni”, te puni energije za nove dnevne aktivnosti. Ako želite vježbati u fitnes sobi, na raspolaganju vam je traka za trčanje, bicikl i multifunkcionalna sprava za snagu. Cijeli wellness je pomno isplaniran i napravljen kako bi se mogli posvetiti svome zdravlju, uživati i zabaviti, te kako bi vam boravak u našem hotelu i gradu bio što ugodniji.

Pročitaj više
Lokacija i parking

Hotel osigurava besplatan i siguran parking. Pogledajte više za lokaciju

Lokacija i parking

Hotel Video