Hotel

O Hotelu Luxe u centru Splita

Pogledaj više

Osoblje i sadržaji Hotela Luxe u centru Splita će vaš boravak u ovom gradu učiniti nezaboravnim.

Budući da je doručak najvažniji obrok u danu u restoranu hotela Luxe svakodnevno poslužujemo obilan doručak pripremljen od svježih namirnica. Nakon doručka, Lobby Bar je izvrsno mjesto za planiranje dnevnih aktivnosti ili pripremu prije poslovnog sastanka. Istraživanje Splita i okolice ili odrađivanje brojnih poslovnih sastanaka može biti umarajuće. Odvojite nekoliko trenutaka za sebe te uz čašu dobroga vina ili konjaka nakratko zaboravite na probleme i opustite se u ugodnoj atmosferi našeg Cigar lounge-a. Tijekom vašeg boravka na raspolaganju su vam wellness centar i teretana gdje možete uživati ili ostati u formi iako ste na odmoru.  

Lobby Bar

Lobby Bar

Pričekajte taxi, transfer, poslovnog partnera ili jednostavno uživajte u prvoj jutarnjoj kavi u ugodnoj atmosferi lobby bara Boutique Hotela Luxe. Lobby bar je mjesto u kojem možete provesti ugodno vrijeme uz osvježavajuće piće i besplatan wi fi.

Restoran

Restoran

U ugodnom ambijentu restorana Boutique Hotela Luxe bogati kontinentalni doručak se poslužuje svakodnevno od 6:30 do 11:00. Doručak se priprema od svježe pripremljenih namirnica lokalnih dobavljača. U slučaju potrebe možemo vam spakirati doručak za poslije ili pripremiti Vam nešto za pojesti prilikom kasnog check in-a.

Cigar Lounge

Cigar Lounge

Cigar lounge je idealno mjesto za kratki predah između poslovnih sastanka i dnevnih obveza. Udobno se smjestite u naslonjače i uz odličan konjak i aromatičan miris cigare zaboravite na svijet makar na trenutak.

Wellness & Gym

Wellness & Gym

Nakon napornog dana, opustite se u našem lijepom, ugodnom wellnessu. Bilo da odaberete saunu ili jacuzzi, osjećat ćete se “kao ponovno rođeni”, te puni energije za nove dnevne aktivnosti. Ako želite vježbati u fitnes sobi, na raspolaganju vam je traka za trčanje, bicikl i multifunkcionalna sprava za snagu. Cijeli wellness je pomno isplaniran i napravljen kako bi se mogli posvetiti svome zdravlju, uživati i zabaviti, te kako bi vam boravak u našem hotelu i gradu bio što ugodniji.

Pročitaj više
Lokacija i parking

Hotel osigurava siguran parking. Pogledajte više za lokaciju

Lokacija i parking

Hotel Video