Safe stay in Croatia is a national designation of security protocols in tourism and hospitality. See more

Sastanci i prigode

U blagovaonici u prizemlju hotela postoji mogućnost organiziranja sastanaka i/ili prezentacija do 30 gostiju. Na upit, rado ćemo "skrojiti" jelovnik po vašoj želji, bilo za ručak ili večeru. Kako bismo vam omogućili maksimalnu korist u provedbi sastanaka, možemo organizirati pauzu za kavu ili koktel prijem.

Soba za sastanke na raspolaganju je svaki dan od 12h, osim u slučaju da je hotel privatiziran (pogledaj specijalne pakete – "postani vlasnik hotela na jedan dan"). U neposrednoj blizini hotela nalazi se parking s video nadzorom, za goste hotela.

Luxe salon je prostor za sastanke do 8 gostiju gdje je dozvoljeno konzumiranje cigareta. Ako vam odgovara sastanak uz uživanje u omiljenoj čaši finog vina ili konjaka, Lux salon je savršena alternativa. Uključuje besplatni bežični internet, LCD TV s priključkom za laptop, udobnost te izvrsnu ventilaciju i klimatizaciju.

Sastanci
i prezentacije

Poslovne prilike

Soba za sastanke i prezentacije ima projektorsko platno 3m širine i 2m visine, kao i projektor montiran na stropu. Bežični internet je dostupan u svim hotelskim prostorijama. Hotel besplatno daje blokove za pisanje, te kemijske i grafitne olovke uz najam dvorane. U lobiju, gostima je na raspolaganju kompjuter, kao i faks, skener i printer u boji na recepciji hotela.

meetings meetings 2

Dodatne Informacije

Za sve upite i informacije, molimo kontaktirajte recepciju: T: +385 (0)21 314 444 ili e-mail: reservations@hotelluxesplit.com

  • Potpuno opremljena soba za sastanke
  • 3m x 2m projektorsko platno
  • Osoblje vama na usluzi
  • >Flipchart i ploča za predstavljača
  • A5 blokovi za pisanje i kemijske za sve goste
  • PC za goste
Pošalji upit

vjenčanja
i ceremonije

Najbolje Luxe uspomene u vašem životu

Sigurni smo da vam sama priprema za veliki dan daje dovoljno za razmišljati. Ako planirate vjenčanje svojih snova i tražite savršeno mjesto u inozemstvu, ne tražite dalje od hotela Luxe. Usudite se sanjati i mi ćemo to ostvariti. Pomoći ćemo vam, nadahnuti vas i omogućiti vam sve kako bi vaš dan vjenčanja bio jedinstven.

Kontaktirajte naše stručnjake za vjenčanja za prilagođeni romantični vjenčani paket.

Naša je želja, kao vaš hrvatski planer vjenčanja, pružiti Vam potpuno personalizirani pristup. Vaše vjenčanje u Hrvatskoj trebalo bi biti kao kod kuće, samo, uzbudljivije!

weddings weddings 2

Dodatne Informacije

Za sve upite i informacije, molimo kontaktirajte recepciju: T: +385 (0)21 314 444 ili e-mail: reservations@hotelluxesplit.com

Obiteljska
okupljanja

Posebne prigode

Tražite li priliku za obiteljski bijeg? Spakirajte torbe i pobjegnite u Split na interaktivnu obiteljsku zabavu u Hotelu Luxe - cijeli kat za vašu obitelj! Hotel Luxe ima sve što je potrebno za obiteljski odmor bez stresa, od opuštajućeg wellness centra do zdravog doručka i izvrsnog okruženja povijesnog grada Splita te plaže u blizini. Bilo da želite provesti odmor na plaži ili istraživati centar grada Splita, mogućnosti u Hotelu Luxe su beskrajne!

family family 2

Dodatne Informacije

Za sve upite i informacije, molimo kontaktirajte recepciju: T: +385 (0)21 314 444 ili e-mail: reservations@hotelluxesplit.com

logo

Adresa

Kralja Zvonimira 6
21000 Split, Croatia

Kontaktirajte nas

Boutique Hotel Luxe
menu